Asukaskysely Toiviolaisille

Kysely omakotiyhdistykseltä toivottavasta toiminnasta:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehim6O6bidW7PDlAEVOl3hmq1rtSlBmU82qeqlEASZUqfJPw/viewform?vc=0&c=0&w=1

Lisäksi lokakuun lopun Toivion Sanomien lopussa on asukaskysely paperilomakkeena. Toivomme paljon vastauksia sekä jäseniltä että ei-jäseniltä. Vastausten avulla voimme kehittää toimintaamme asukkaiden tarpeita vastaavaksi. Nyt kannatta osallistua!Voit täyttää lomakkeen ja palauttaa vastaukset kenen tahansa hallituksen jäsenen postilaatikkoon.
 Tai voit myös vastata sähköpostilla: Toivionomakotiyhdistys@gmail.com joko numeroituihin kysymyksiin tai lähettää sähköpostilla valokuvan käsin täytetystä lomakkeesta. Kaikki keinot vastausten toimittamiseen sopivat, nyt haluamme kuulla mielipiteesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *